Van 't Hof Coaching:

Coaching is een doelgericht en creatief proces waarbij de coach de klant ondersteunt bij het behalen van zelfgekozen persoonlijke en professionele doelen. 

Over mij

Hoi, goed dat je me even checkt. Ik zal me eerst netjes voorstellen:

Edwin van 't Hof.

Ik ben 52 jaar, getrouwd, heb twee kinderen en een teckel ;-)

Ik werk al  30 jaar in het zakenleven waar ik veel voor en met klanten, de eigen organisatie en collega's heb gewerkt. Lastige veranderingstrajecten, interim management opdrachten, implementatieprojecten en vooral veel met en voor mensen gedaan.

Gaandeweg merkte ik dat ik niet zonder de dynamiek met mensen kan maar ook dat mensen het prettig vinden om met mij te klankborden, om bij mij hun hart te luchten. Soms alleen maar luisteren om vervolgens bedankt te worden voor de fijne support. Zo is mijn passie voor coaching ontstaan. Ik heb dat een aantal jaren op basis van ervaring en talent alleen gedaan maar ontbeerde regelmatig de kennis om iemand echt verder te helpen.

Het is mijn missie om belangrijk te zijn voor mensen door hen te helpen het leven te beleven dat ze verdienen . . !

Om dat echt goed te kunnen doen heb ik mijzelf inmiddels bekwaamd in NLP (zie volgend tab 'coaching') en in overige coaching technieken zoals Tijdlijn, Hypnose coaching, Systemisch werken en (Tafel)-opstellingen. Overigens ben ik steeds bezig mijzelf verder te bekwamen om nog beter mijn missie te kunnen volbrengen.

Regelmatig krijg ik de vraag van mensen die mij hebben weten te vinden in het woud van coaches wat mij nu onderscheidt van alle anderen. Nou daar kan ik kort over zijn: Ik. Ik ben onderscheidend omdat ik ik ben. . .  ;-)

Mijn motto is: ''als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg''. Kom dus in beweging voor de verandering die je wilt!

Ik hou dit gedeelte over mijzelf verder bewust kort. Het gaat bij coaching immers niet om mij maar om de klant. En verder ben ik een open boek. Wil je nog wat over of van me weten, zie onder of vraag maar raak . . . Zie daarvoor de contactgegevens onder de tab 'contact'


Lees hier de feedback en ervaring van klanten die je voorgingen:

(Leuk als je zelf ook een recensie wilt achterlaten, dat kan ook anoniem door bij je achternaam 'anoniem' of bijvoorbeeld 'Vrouw' of 'Man', of alleen je voornaam eventueel met je leeftijd te typen. Je emailadres wordt niet gepubliceerd maar is voor mij wel leuk om te weten . . .)

24 berichten op 2 pagina's
Mitchell de Graaf
08-11-18 20:25:10
Edwin is een dijk van een coach. Nog nooit heb ik mij zo begrepen en gehoord gevoeld als bij Edwin. Hij heeft mij onwijs geholpen in het beter begrijpen van mijzelf en in het verkrijgen van nieuwe en zeer waardevolle inzichten. Dankzij Edwin heb ik écht stappen kunnen maken.
Ystar Teunissen
08-11-18 15:24:17
Edwin is een zeer prettige, rustige coach. Door hem heb ik geleerd anders om te gaan met de zaken waar ik (steeds) op vastliep. Tevens heb ik een hele finne hypnose mogen ondergaan welke zeer heilzaam geweest is voor mij! Zeker een aanrader! Dank je Edwin.
Charissa Thomasse
08-11-18 13:13:04
Het coaching traject was een zeer fijne ervaring. Ik heb veel geleerd over mijzelf, over hoe om te gaan met bepaalde situaties en gaf mij meer zelfvertrouwen. Super blij dat dit op het juiste moment heeft plaatsgevonden. Echt aan te raden, ook als je denkt het niet nodig te hebben. Edwin als coach is top!
Vrouw 49
06-11-18 22:05:18
Het is fijn om zo echt begrepen te worden. En om met nieuwe inzichten verder te kunnen. Edwin heeft mij echt verder geholpen.
Tonen: 5  10   20