Van 't Hof Coaching:

Coaching is een doelgericht en creatief proces waarbij de coach de klant ondersteunt bij het behalen van zelfgekozen persoonlijke en professionele doelen. 

Over mij

Hoi, goed dat je me even checkt. Ik zal me eerst netjes voorstellen:

Edwin van 't Hof.

Ik ben 52 jaar, getrouwd, heb twee kinderen en een teckel ;-)

Ik werk al  30 jaar in het zakenleven waar ik veel voor en met klanten, de eigen organisatie en collega's heb gewerkt. Lastige veranderingstrajecten, interim management opdrachten, implementatieprojecten en vooral veel met en voor mensen gedaan.

Gaandeweg merkte ik dat ik niet zonder de dynamiek met mensen kan maar ook dat mensen het prettig vinden om met mij te klankborden, om bij mij hun hart te luchten. Soms alleen maar luisteren om vervolgens bedankt te worden voor de fijne support. Zo is mijn passie voor coaching ontstaan. Ik heb dat een aantal jaren op basis van ervaring en talent alleen gedaan maar ontbeerde regelmatig de kennis om iemand echt verder te helpen.

Het is mijn missie om belangrijk te zijn voor mensen door hen te helpen het leven te beleven dat ze verdienen . . !

Om dat echt goed te kunnen doen heb ik mijzelf inmiddels bekwaamd in NLP (zie volgend tab 'coaching') en in overige coaching technieken zoals Tijdlijn, Hypnose coaching, Systemisch werken en (Tafel)-opstellingen. Overigens ben ik steeds bezig mijzelf verder te bekwamen om nog beter mijn missie te kunnen volbrengen.

Regelmatig krijg ik de vraag van mensen die mij hebben weten te vinden in het woud van coaches wat mij nu onderscheidt van alle anderen. Nou daar kan ik kort over zijn: Ik. Ik ben onderscheidend omdat ik ik ben. . .  ;-)

Mijn motto is: ''als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg''. Kom dus in beweging voor de verandering die je wilt!

Ik hou dit gedeelte over mijzelf verder bewust kort. Het gaat bij coaching immers niet om mij maar om de klant. En verder ben ik een open boek. Wil je nog wat over of van me weten, zie onder of vraag maar raak . . . Zie daarvoor de contactgegevens onder de tab 'contact'


Lees hier de feedback en ervaring van klanten die je voorgingen:

(Leuk als je zelf ook een recensie wilt achterlaten, dat kan ook anoniem door bij je achternaam 'anoniem' of bijvoorbeeld 'Vrouw' of 'Man', of alleen je voornaam eventueel met je leeftijd te typen. Je emailadres wordt niet gepubliceerd maar is voor mij wel leuk om te weten . . .)

24 berichten op 5 pagina's
Hadewych anoniem
05-03-20 21:50:53
Edwin is een hele prettige, praktische en vooral positieve coach. Je merkt dat hij heel veel kennis in huis heeft en hij zorgt er voor dat je goede duidelijke en vooral verhelderende inzichten over jezelf / je eigen leven krijgt. De gesprekken hebben me echt verder geholpen en het gaat allemaal in zo'n relaxte sfeer waardoor je je echt op je gemak voelt. In korte tijd heb ik heel wat stappen gemaakt en is zelfs mijn missie duidelijk geworden :-)! Edwin is een fantastische coach. Heel erg bedankt!
Ronald Rier
25-08-19 17:18:11
Edwin heb ik als een fijne en integere coach ervaren die weet wat hij doet. Zorgvuldig en professioneel heeft hij mij begeleidt tijdens een intens emotioneel traject. Met zijn begeleiding ben ik stappen verder gekomen. Verder vind ik hem ook gewoon een erg sympathieke vent. Veel dank!
Anoniem
25-08-19 14:02:16
Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je kreeg. Edwin is een fantastische coach die snel overzicht heeft hoe je het deed. Door goed te spiegelen worden je ogen geopend om het anders te gaan doen.

Het klinkt uiteraard allemaal heel makkelijk, maar daar heb je Edwin voor ;)
Anoniem
26-05-19 09:42:12
Edwin zorgt als coach ervoor dat je de kracht in jezelf terug vindt om dingen in jouw leven te veranderen of jouw doel te bereiken. Tijdens mijn hele coachingsessie moest ik denken aan the Wizard of Oz waarin Glinda tegen Dorothy zegt: “You always had the power to go back home. You only had to learn it for yourself.” Dat is wat Edwin met zijn coaching bereikt. Je gaat op onderzoek uit om zelf jouw eigen kracht te vinden.
Camilla Fleurkens
15-04-19 08:12:07
Als een 23 jarige dacht ik niet meteen aan een coach op het moment dat ik door een hele moeilijke tijd ging. Maar wat heeft dit mij geholpen. Niet alleen heeft Edwin mij door het moeilijkste moment in mijn leven geholpen maar ook zaken daar omheen gepakt. Wat ik het prettigst vondt is dat hij zo enorm relaxed maar tegelijkertijd ook professioneel is. Hij kon precies uitvinden wat ik nodig had. Bedankt voor alles!
Tonen: 5  10   20