Van 't Hof Coaching:

Coaching is een doelgericht en creatief proces waarbij de coach de klant ondersteunt bij het behalen van zelfgekozen persoonlijke en professionele doelen. 

Over mij

Hoi, goed dat je me even checkt. Ik zal me eerst netjes voorstellen:

Edwin van 't Hof.

Ik ben 52 jaar, getrouwd, heb twee kinderen en een teckel ;-)

Ik werk al  30 jaar in het zakenleven waar ik veel voor en met klanten, de eigen organisatie en collega's heb gewerkt. Lastige veranderingstrajecten, interim management opdrachten, implementatieprojecten en vooral veel met en voor mensen gedaan.

Gaandeweg merkte ik dat ik niet zonder de dynamiek met mensen kan maar ook dat mensen het prettig vinden om met mij te klankborden, om bij mij hun hart te luchten. Soms alleen maar luisteren om vervolgens bedankt te worden voor de fijne support. Zo is mijn passie voor coaching ontstaan. Ik heb dat een aantal jaren op basis van ervaring en talent alleen gedaan maar ontbeerde regelmatig de kennis om iemand echt verder te helpen.

Het is mijn missie om belangrijk te zijn voor mensen door hen te helpen het leven te beleven dat ze verdienen . . !

Om dat echt goed te kunnen doen heb ik mijzelf inmiddels bekwaamd in NLP (zie volgend tab 'coaching') en in overige coaching technieken zoals Tijdlijn, Hypnose coaching en Systemisch werken technieken. Overigens ben ik steeds bezig mijzelf verder te bekwamen om nog beter mijn missie te kunnen volbrengen.

Regelmatig krijg ik de vraag van mensen die mij hebben weten te vinden in het woud van coaches wat mij nu onderscheidt van alle anderen. Nou daar kan ik kort over zijn: Ik. Ik ben onderscheidend omdat ik ik ben. . .  ;-)

Mijn motto is: ''als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg''. Kom dus in beweging voor de verandering die je wilt!

Ik hou dit gedeelte over mijzelf verder bewust kort. Het gaat bij coaching immers niet om mij maar om de klant. En verder ben ik een open boek. Wil je nog wat over of van me weten, zie onder of vraag maar raak . . . Zie daarvoor de contactgegevens onder de tab 'contact'


Lees hier de feedback en ervaring van klanten die je voorgingen:

(Leuk als je zelf ook een recensie wilt achterlaten, dat kan ook anoniem door bij je achternaam 'anoniem' of bijvoorbeeld 'Vrouw' of 'Man', of alleen je voornaam eventueel met je leeftijd te typen. Je emailadres wordt niet gepubliceerd maar is voor mij wel leuk om te weten . . .)

15 berichten op 3 pagina's
Camilla Fleurkens
15-04-19 08:12:07
Als een 23 jarige dacht ik niet meteen aan een coach op het moment dat ik door een hele moeilijke tijd ging. Maar wat heeft dit mij geholpen. Niet alleen heeft Edwin mij door het moeilijkste moment in mijn leven geholpen maar ook zaken daar omheen gepakt. Wat ik het prettigst vondt is dat hij zo enorm relaxed maar tegelijkertijd ook professioneel is. Hij kon precies uitvinden wat ik nodig had. Bedankt voor alles!
Tim van Groenewoud
09-02-19 13:45:53
Coach? Heb ik niet nodig. Herkennen veel mensen vast. Tegen je eigen grenzen en (please)gedrag aanlopen vast ook. Dat is in ieder geval wel wat er bij mij gebeurde. Dat is waar Edwin bij mij op mijn pad kwam. Edwin laat je vooral zelf het werk doen ;) met mooie gesprekken en toffe oefeningen heb ik geleerd bewuster naar mijn mezelf te kijken en te luisteren. In (volgens mij) 6 sessies zijn we samen door vaste patronen gebroken. Dit heeft mij de rust en het lef gegeven (beter gezegd, Edwin heeft mij geholpen met het inzicht dat ik dat allang in mij had) dat ik ook andere keuzes kan maken en wat meer om mezelf mag geven. Als je eens wat bewuster met jezelf aan de slag wil is Edwin degene die je wil hebben!
Michael Dors
22-12-18 13:14:18
Edwin heb ik leren kennen als een professionele coach en een zeer prettige persoonlijkheid. Door nieuwe inzichten te verkrijgen tijdens de coachingsessies heb ik de rust en kalmte die mij voorheen kenmerkten weer teruggevonden. Absoluut een aanrader. Edwin bedankt voor de steun en waardevolle aandacht.
Ramona Schilder
27-11-18 16:19:23
Edwin heeft het vermogen om licht te werpen op ratio/emotie en zo tot de kern te komen en hierbij inzichten te geven. Na ieder gesprek ben ik door zelfreflectie en de nieuwe inzichten sterker geworden. Ik kan Edwin echt aanbevelen als Coach.
Franka Eliens
15-11-18 13:02:42
Edwin is een top vent! Hij geeft je vertrouwen en een hoop stof tot nadenken. Edwin is eerlijk, oprecht en een open persoonlijkheid. Ik heb echt het gevoel dat ik mezelf (nog) beter heb leren kennen. Edwin is iemand waarbij ik me 'thuis' voel.

Thanks en ga vooral zo door!
Tonen: 5  10   20